De ce volumul de sperma are influenta asupra orgasmului? Cum se face ca ejacularea mai puternica inseamna un orgasm mai intens deci mai placut? Pentru a obtine raspunsuri la aceste intrebari hai sa vedem ce se intampla cu organele de reproducere in timpul unui orgasm. Aceste senzatii extrem de placute insotite de ejacularea lichidului seminal apar deoarece toti muschii sistemului de reproducere se contracta simultan foarte puternic. O serie de contractii puternice si ritmice ale perineului imping sperma afara. Cu cat mai multa sperma de ejaculat, cu atat mai multe contractii vor avea loc. Deci, orgasmul este mai intens si mai de durata.


 
Efect pozitiv asupra sistemului reproducator al barbatilor de pretutindeni

Numai functionalitatea tuturor organelor ce fac parte din sistemul reproducator pot oferi placere maxima in timpul actului sexual. Canalele ejaculatorii, epididimul, testiculele, prostata precum si alte parti ale sistemului de reproducere au nevoie de ajutor si de ingrijire constanta.
Cum sa iti protejezi organele de reproducere de numeroasele influente negative ale vietii moderne?
Vimax Volume este metoda sigura si eficienta ce te va ajuta sa-ti mentii sistemul de reproducere complet sanatos. Toate aspectele legate de activitatea sexuala sunt incadrate in noua noastra formula special dezvoltata pentru a-ti imbunatati viata sexuala, pentru a o face mai sanatoasa si mai de durata.
Alte beneficii ale Vimax Volume: imbunatirea calitatii spermei, potenta crescuta, fertilitate ridicata, cresterea motilitatii spermei.
 
Acum avem produsul ce creste volumul spermei si imbunatateste nivelul de sanatate al barbatilor: Sistemul de reproducere. Regaseste-ti bucuria de a trai cu Vimax Volume!


 

Lingzhi este numele pentru un tip ce ciuperca numit Ganoderma Lucidum. Acesta se gaseste in toata lumea, America de Sud, de Nord, Africa, Europa si Asia. Lingzhi a fost utilizat in medicina traditionala chineza ca un medicament naturist pentru mai mult de 4000 de ani. Astfel a devenit una dintre cele mai vechi ciuperci folosita in medicina. Cuvantul Linghzi, in chineza, inseamna `planta potentei spirituale` si este descrisa ca fiind `ciuperca nemuririi`.

Fucus Vesiculosus a fost folosit la inceput ca un stimulent tiroidian, stimulent ce imbunatateste sanatatea tiroidei. De asemenea este folosit in cazurile de colesterol marit. Principala utilizare a acesteia in medicina este ca si o sursa de iod, un nutrient esential pentru glanda tiroida.

4,5,7-Trihydroxyflavone regleaza glicemia, ajuta la disfunctii tiroidiene si la cei cu diabet zaharat. De asemenea, este utilizat in tratamentul cancerului si iti pastreaza penisul sanatos.

San guo mu regleaza tensiunea arteriala sporind astfel cresterea fluxului sanguin spre penis,fiind mai sensibil in timpul actului sexual.Alte ingrediente: Embelica officinalis (extract), Hong hua fen, Xi lan rou gui, Tian men dong (extract), Xian mao, Dong chong xia cao (extract), Ku gua, Maltodextrin
 

  Copyright Vimax Volume Romania 2009-2023