Curier Rapid:
Transportul va fi efectuat de catre curier, acesta acoperind orice punct de pe teritoriul tarii in maxim o zi pentru orasele mari, respectiv 2 zile pentru restul localitatilor. Cu putin timp inainte ca agentii de la firma de curierat sa ajunga la dumneavoastra va vor contacta telefonic pentru a stabili de comun acord ora si locul de livrare in caz ca nu sunteti acasa sau nu doriti ca in acel moment livrarea sa se faca la domiciliu. Plata se va face la ramburs, in momentul ridicarii coletului.Curier Rapid in afara Romaniei:
Trimiterea coletelor in afara granitelor tarii se va face numai cu plata in avans.
Putem livra numai in unele state membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt urmatoarele:
Ungaria, Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia si Spania.
Dupa ce ati completat toate campurile de mai jos cu datele dumneavoastra si ati facut comanda, veti primi prin intermediul e-mail-ului o factura proforma in euro. In aceasta factura proforma veti gasi toate datele firmei noastre, inclusiv numarul contului in care trebuie sa virati suma reprezentand contravaloarea coletului. In momentul in care primim confirmarea faptului ca banii au intrat in cont, vom trimite prin curier coletul dumneavoastra si acesta va ajunge la destinatie in maxim 5 zile lucratoare.Posta:
Pentru orice livrare se va percepe o taxa cuprinsa undeva intre 10 si 19 RON (in functie de numarul de flacoane si greutatea coletului), oriunde pe teritoriul Romaniei. Transportul va fi efectuat de catre Posta Romana, aceasta acoperind orice punct de pe teritoriul Romaniei in maxim 4 zile. Plata se va face la ramburs, in momentul ridicarii coletului.

 

  Copyright Vimax Volume Romania 2009-2023