Livrare discreta
Va vom trimite flaconul/flacoanele comandate in niste cutii solide ce vor ajunge nevatamate la dumneavoastra, prin posta sau curier rapid. Cutia este simpla, de culoare maro, iar pe aceasta vor fi inscriptionate numele, adresa dumneavoastra si datele firmei noastre. Toate acestea, pe o simpla eticheta atasata pe cutia de carton.


Facturare discreta
Facturarea este complet discreta. Pe factura veti gasi scrise toate datele dumneavoastra si ale firmei noastre, factura pe care o veti gasi in coletul trimis de noi. De asemenea, in aceeasi cutie de carton veti gasi si atat certificatul de notificare ce atesta produsul nostru cat si prospectul Vimax.Confidentialitate garantata
Compania noastra ia foarte in serios intimitatea dumneavoastra. Noi nu vom oferi nimanui datele dumneavoastra, indiferent ce s-ar intampla. Folosim o tehnologie sigura pentru ca nimeni sa nu patrunda in baza noastra de date, pentru a proteja informatiile dumneavoastra, datele personale. Va asiguram ca politica noastra de confidentialitate este foarte puternica.


Protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice 3X Media International s.r.l. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor 3X Media International s.r.l. informatii si servicii de cea mai buna calitate Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii serviciilor puse la dispozitie de firma noastra.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi aceste servicii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice, la cerere, pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin email sau prin posta pe adresa sos Dobroesti nr 7 Bloc 2 Ap 3 Sector 2 Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Politica de returnare
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Clientul are dreptul de a notifica in scris 3X Media International S.R.L., detinatorul site-ului www.vimaxvolume.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client. Adresa de returnare este cea inscrisa in pagina de contact. Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula taxele de transport sau eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre firma noastra.

 

  Copyright Vimax Volume Romania 2009-2023